En tid for alt

Jeg har fundert litt på hvordan jeg skal dele inn bloggen min og gjøre den enklere å finne frem i. De innleggene som omhandler min historie, fra den aller første tiden jeg var syk og frem til høsten 2013, finner dere under kategorien Dagbok. Innleggene er nummerert og vil du ha med deg historien fra  begynnelsen, må du lese fra nr 1 og oppover.

Det er ikke bare lett å lese igjennom de uttallige sidene jeg har skrevet i dagboken min. Men for meg er det også en god hjelp i dette. Det å tørre å kjenne på og lese om det jeg har vært igjennom, gjør meg litt sterkere for hver gang. På den ene siden drar ordene jeg har skrevet meg rett tilbake og inn i alle de mørke følelsene jeg hadde. Men på den andre siden gjør det meg godt å se at jeg faktisk har tatt mine skritt videre. Av og til vaklende ustøe skritt, av og til mer bestemte og målrettede skritt. Dagbøkene gjør at jeg ikke opplever den ekstremt tunge tiden jeg hadde, som et vakum og tomrom i livet mitt. Mange sier at det var som å leve i en boble, at de ikke husker så mye etter en stund. Jeg har greid å sette ord på det som var inne i boblen min, derfor opplever jeg det ikke som noe tomrom eller bare noe jeg vil feie under teppet.

Opp, frem og videre er det mange som snakker om. Selvfølgelig er det viktig å kunne løfte hodet og se fremover. Men i dette glansbildelivet, som de sosiale mediene lett bidrar til, er det også veldig viktig å ta seg tid til å kjenne på de "uperfekte" dagene.

Én kommentar

Marita

13.01.2015 kl.12:58

Nydelig skrevet <3

Stå på!! Jeg er alltid her for deg <3

Stoor klæm <3

morilds verden

13.01.2015 kl.14:32

Marita: <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

morilds verden

morilds verden

41, Sunndal

En blogg om medgang og motgang, om det å bli totalt utbrent, sterkt deprimert og stå på kanten til avgrunnen i livet. For så å sakte ane et lite lys i den andre enden av tunellen. Om det å finne tilbake til de små øyeblikkene av lykke og tilstedeværelse i eget liv. En blogg på både godt og vondt, slik som selve livet er :) Tanker, egne opplevelser, dikt/tekst, malerier/bilder.

Kategorier

Arkiv

hits